GCM Asia- Lisensi

Mengenai Financial Conduct Authority (FCA)
Peranan utama Financial Conduct Authority “Lembaga Kelakuan Kewangan” (FCA) adalah untuk memastikan bahawa pengguna menggunakan perkhidmatan kewangan dan produk dari syarikat dan individu boleh dipercayai dan semua pelanggan dilayan secara adil.
FCA adalah sebuah badan bukan kerajaan, diberi kuasa berkanun oleh Perkhidmatan dan Pasaran Akta Kewangan 2000 sebagaimana yang dipinda oleh Akta Perkhidmatan Kewangan 2012.
FCA bertanggungjawab kepada menteri perbendaharaan dan melalui parlimen. Penciptaan akaun mata wang asing telah mencipta peluang untuk mengawal selia industri perkhidmatan kewangan yang lebih cekap.
Sebagai broker FCA yang dikawal selia, Fortrade berkomited untuk berpegang teguh kepada kepentingan pelanggan dan integriti pasaran teras dilakukan. Untuk mencapai matlamat ini, ia memastikan bahawa sistem kewangan kekal kukuh, stabil dan berdaya tahan.

 

fca_ft1

Mengenai FortradeFortrade adalah broker pertukaran asing dan CFD yang paling berpesat. Ia adalah pasaran kewangan oleh Lembaga (FCA) dan operasi perdagangan dikawal selia dan dimantau ketat oleh peraturan akaun mata wang asing. Syarikat ini menyediakan pelbagai produk dagangan kepada para pelabur termasuk pertukaran asing, logam berharga, indeks, pasaran saham Amerika Syarikat/UK dan juga komoditi CFD.

Fortrade mengekalkan integriti, jaminan kewangan dan kualiti perkhidmatan di barisan hadapan perniagaan kami. Fortrade menyediakan perkhidmatan dagangan berdaya saing melalui teknologi unggul dan platform dagangan inovatif.  Sebagai pelanggan Fortrade, anda boleh menikmati pelbagai perkhidmatan sokongan termasuk penyelidikan pasaran, maklumat dinamik terkini termasuk carta.

Kita akan terus memenuhi keperluan setiap para pelabur kami. Pihak profesional kami sentiasa berusaha untuk mewujudkan persekitaran perniagaan yang terbaik untuk membantu para pelanggan mencapai kejayaan.

 

Mengenai GCMAsia dan Fortrade
GCMAsia merupakan anggota gabungan Fortrade Limited yang tersenarai di Asia Pasifik sebagai perkhidmatan perdagangan pelanggan yang yang terbaik dan dikawal selia oleh FCA untuk mematuhi semua peraturan di akaun mata wang asing.

 

Sila layari web :  http://www.fortrade.com/fca-license/ untuk keterangan lanjut mengenai pelesenan FCA.