GCM Asia Soalan Lazim

Adakah pelaburan dikenakan bayaran caj yuran?

Di GCMAsia, anda tidak perlu membayar apa-apa komisen atau yuran transaksi di negara ini .

Bilakah yuran dorman dicaj ke akaun saya?
Apabila anda tidak melakukan transaksi di akaun dagangan selama tempoh 180 hari berturusan (“Tempoh Grace”) Fortrade akan menganggap akaun pelanggan sebagai dorman (“tidak aktif”).

Berapakah caj yuran dorman?
Setelah akaun pelanggan dianggap sebagai tidak aktif, pihak Fortrade akan mengenakan yuran perkhidmatan sebanyak USD $10.00 (atau jumlah yang sama dalam mata wang lain yang ditentukan oleh Fortrade dari masa ke semasa) sebagai kos pengurusan dan pengendalian akaun tidak aktif (yuran “akaun tidak aktif”).

Bagaimanakah yuran dorman dilaksanakan ?
Fortrade akan caj amaun tersebut di akaun pelanggan pada hari berikutan selepas tamat tempoh “Grace Period” dan setiap tiga puluh (30) hari seterusnya.

Untuk mengelakkan keraguan, liabiliti atau tanggungjawab pelanggan untuk membayar caj yuran akaun tidak aktif akan berhenti apabila baki akaun melupus sepenuhnya.

Kelebihan berlabur di GCMAsia?

GCMAsia menyediakan pelabur berdagang di pertukaran asing, komoditi, logam berharga, minyak mentah, saham dan bon. Kami beroperasi lima hari seminggu dan 24 jam sehari. GCMAsia menyediakan sistem pengurusan kewangan yang terbaik untuk para pelabur mendapatkan jaminan kewangan dan dana dengan penuh keyakinan.